GÜNDEM

“KOOPERATİFE ÜYE OL, ALIŞVERİŞİNİ YEREL ESNAFTAN YAP”

Yerel Esnaf Kooperatifi (YEK), Batman’da vatandaşlar için ‘alışverişini yerel esnaftan yap’, esnaf için ise ‘kooperatife üye ol’ kampanyası başlattı.

“KOOPERATİFE ÜYE OL, ALIŞVERİŞİNİ YEREL ESNAFTAN YAP”
21-10-2019 17:16
Google News

 

YEK Başkanı Aydın Salim “YEK’in amacı küçük işletmelerin bir araya gelerek köydeki üretimden kentteki pazara kadar birçok alanda birleşerek büyümesi, doğacak güç birliği ile Batman’da her köşe başında mantar gibi açılan ulusal market zincirleri karşısında daha dirençli ve rekabet olabilmesinin altyapısını hazırlayarak esnafımızın hizmetine sunmaktır. Yerel esnaf, mahallemiz, sokağımız, çarşımız, pazarımızdır. Yerel esnaf, kentin her köşesinde gecesini gündüzüne katarak, evine çocuğuna ekmek götürmekten başka amacı olmayan, çalışma saatleri uzun ve belirsiz olan, tatil nedir bilmeyen, her ortamda müşterisine güler yüzlü davranan, ailesine yeterli zamanı ayıramayan kişilerdir” dedi.
ESNAFA KOOPERATİFLEŞME ÇAĞRISI
Salim, kampanyalara ilişkin “Alışverişini yerel esnaftan yap, paramız şehrimizde kalsın kampanyamıza destek istiyoruz. Alışverişimizi yerel esnaftan yaparak güçlendirmek, dolayısıyla bu gücün verdiği dinamiklerden doğacak enerji, yeni iş ve istihdam alanlarının açılmasına imkân verecektir, işsizse iş, aşsız aş, evsize ev olacaktır. Hedefimiz kentimizdeki tüm bakkal ve marketlerin halkımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek temiz, düzenli, uygun fiyatlarla, ürünlerini temin edebilecekleri, mekânlar oluşturmaktır. Bütün yerel bakkal ve marketleri de kooperatifimiz çatısı altında birleşmeye davet ediyoruz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete