TÜRKİYE VE DÜNYADAN

"Korkma Ben Yanındayım" Dizi Ekibine Beklenmedik Engel

Korkma Ben Yanındayım dizisi ekibi, Beykoz Belediyesi tarafından mühürlenen ev sahnelerinin çekildiği gecekondu karşısında şaşkına döndü.

07-03-2024 13:39
Google News

Nox TV'de yakında yayınlanmaya başlayacak olan "Korkma Ben Yanındayım" dizisi ekibi, bugün beklenmedik bir olayla karşılaştı. Beykoz'da ev sahnelerinin çekildiği bir aileye ait gecekondu, Beykoz Belediyesi tarafından aniden mühürlendi. MedYapım imzalı dizi için çekim izni almak için 60 bin TL ödeyen ekip, belediyenin kararı karşısında şaşkına döndü. Belediye, gecekonduya "plato ruhsatı" olmadığı gerekçesiyle mühür vurdu. Ancak film şirketi, mekanın plato değil gerçek bir ev olduğunu belirtti. MedYapım, daha önce Beykoz Adliyesi ve Beykoz Devlet Hastanesi gibi yerlerde de çekim yaptıklarını ve plato ruhsatı olmadığını vurguladı. Şimdi evin sahibi aile de mühürlenen evlerine giremiyor. Belediye görevlileri, buzdolabında bozulacak malzeme olduğu için elektriği kesmediklerini de not etti.

Dizi ekibi, bu beklenmedik engelle karşılaşmanın şaşkınlığını yaşarken, izleyicilerin de merakla beklediği ilk bölümün nasıl yayınlanacağı ise henüz belirsiz. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
4 Mayıs 2024 e-gazete