SİYASET

KORKMAZ, AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Adana İncirlik Üssü Gümrük Müdürü olarak görev yapan hemşerimiz Kerem Korkmaz, AK Parti’den Batman Milletvekili Aday Adayı oldu.

KORKMAZ, AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI
03-09-2015 20:20
Google News

AK Parti Genel Merkezi’ne resmi başvurusunu yapan Korkmaz, 1 Kasım’da yapılacak genel seçim öncesinde aday adayı oldu. Kerem Korkmaz, AK Parti Batman Milletvekili Aday Adaylığı ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada “Genel Seçimler için Batman Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu yaptım. Batman ve Türkiye’nin en hayati sorunlarının farkında olan bir kardeşiniz olarak, Türkiye’nin istikrarı, huzuru ve güveni için çalışacağım” dedi.

Başvurusunun ardından Batman’a geleceği öğrenilen Korkmaz’ın önümüzdeki günlerde basın açıklaması yapacağı ve aday adayı olarak çalışmalarına başlayacağı bildirildi.

KEREM KORKMAZ KİMDİR?

1974 yılında Batman’da doğan Kerem Kokmaz, ilk, orta ve lise öğrenimini Batman’da tamamladı. 1998 yılında Lefke Avrupa Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu, Uluslararası İlişkiler alanında yüksek lisans yaptı.  2002 yılında Muayene Memuru olarak göreve başladığı Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nda Habur, Kapıkule, İstanbul gibi çeşitli sınır kapıları ve limanlarda idarecilik yapan Korkmaz, Adana İncirlik Üssü Gümrük Müdürü olarak görev yapmakta iken 31 Ağustos 2015 tarihinde AK Parti’den Batman Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa etti. İyi derecede İngilizce bilen Korkmaz, evli ve 3 çocuk babasıdır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?