GÜNDEM

KÖŞE BUCAK DENETİM

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Covid–19 Tedbirleri konulu genelge doğrultusunda Batman’da sıkı denetimler yapıldı.

KÖŞE BUCAK DENETİM
07-08-2020 17:32
Google News


EKİPLER ORTAK DENETİME ÇIKTI
Sağlık İçin, Hepimiz İçin mottosu ile gerçekleştirilen denetimlere Emniyet Müdürlüğü, Jandarma ve Belediye Zabıta Birimleri katıldı. alışveriş merkezleri, pazar yerleri, lokanta, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, düğün salonları, berber, kuaför, güzellik merkezleri, internet kafeler, şehirler arası toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, piknik alanları ve bilumum yaşam alanlarında temizlik, maske ve mesafe kontrolleri yapıldı. 

OTOBÜSLER SIKI DENETLENDİ
İçişleri Bakanlığı genelgesi gereği başta ticari taksiler, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları olmak üzere vatandaşların yoğun kullandığı alanlar denetlendi. Ekipler, otobüs, dolmuş ve taksileri durdurarak şoför ve yolcuların maske takması, fazla yolcu bindirilmemesi gibi kurallara uyup uymadığını kontrol etti. Duraklarda araç bekleyen vatandaşları da sosyal mesafeye uymaları ve maske takmaları konusunda uyaran ekipler, şehir içi minibüsleri, belediye otobüsleri ve ticari taksileri tek tek denetleyerek maskesiz yolcu bindirilmemesi konusunda uyarılarda bulundu. Turgut Özal Bulvarı, Basın Kavşağı ile Batman Park Önünde oluşturulan denetim noktalarında ekipler otobüslerde mesafe bırakmadan oturan yolculara sosyal mesafe uyarısı yaptı. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete