GÜNDEM

Kosgeb 3 Bin 571 Personel Alacak

Kosgeb 3 Bin 571 Personel Alacak

Kosgeb 3 Bin 571 Personel Alacak
29-07-2016 19:23
Google News

Kosgeb bir çok personel istihdam edecek işte detaylar; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, geçtiğimiz günlerde bazı değerlendirmelerde bulundu ve bu değerlendirmeleri ile de bir çok kişiye müjdeyi vermiş oldu. Ekonomi için Kobilerin oldukça önemli olduğuna değinen Bakan Faruk Özlü, destek programlarının kurgusunu yaparken Kobilerin en doğru alanlara iletilmesi, kanalize edilmesi gerektiği ifadelerinde bulundu.  Bu konuşmalarının yanı sıra personel alımına ilişkin açıklamalarda yapan Bakan şöyle devam etti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı’nda ilk çağrının başvurularının onaylandığını, toplamda bin 377 projeye, yaklaşık 350 milyon lira destek ve 3 bin 571 yeni personel istihdamı sağlayacaklarını söyledi.

En Çok İstihdam Güneydoğu Anadoluya

KOBİGEL kapsamında 1,377 projeye, toplamda 3,571 yeni personelin alınacağın ve böylelikle bir çok kişiye iş imkanının sunulacağının müjdesini veren Bakan, bu alımların ne zaman yapılacağına dair bir açıklama yapmadı ve sözlerine en çok istihdamın yapıldığı bölgeler ile devam etti. İşte en fazla istihdamın yapıldığı bölgeler şöyle

Personel istihdamında Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, 623 yeni istihdamla İç Anadolu, 587 yeni istihdamla Karadeniz, 561 yeni istihdamla Marmara, 407 yeni istihdamla Akdeniz, 329 yeni istihdamla Doğu Anadolu ve 238 yeni istihdamla Ege Bölgesi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete