GÜNDEM

KOSGEB MÜDÜRÜ, DANIŞMAN ŞİRKETLERİNE KARŞI UYARDI!

KOSGEB Batman İl Müdürü Evren Arıkan, telefon ya da mail yolu ile vatandaşlara ulaşan ve “size KOSGEB’den finansman desteği alabiliriz” diyerek para talep eden danışman şirketlerine itibar edilmemesi konusunda uyarıda bulundu.

KOSGEB MÜDÜRÜ, DANIŞMAN ŞİRKETLERİNE KARŞI UYARDI!
09-08-2016 20:06
Google News

İşini kurmak ya da geliştirmek için KOSGEB’den finansman desteği almak isteyen girişimcilere kurumda ücretsiz danışmanlık hizmeti verdiklerini aktaran Arıkan, bu işi sanal ortamda parayla yapmaya çalışan danışman şirketlerine itibar edilmemesini istedi.

“BİZ, DANIŞMANLIK HİZMETİNİ ZATEN ÜCRETSİZ VERİYORUZ”

Arıkan, konuyla ilgili açıklamasında “Telefonla arayarak, SMS atarak ya da E-Mail yolu ile vatandaşa ulaşarak danışmanlık hizmeti vermek istediklerini söyleyen, KOSGEB’den kredi ya da finansman desteği sağlayacaklarını söyleyerek vatandaştan para talep eden danışman şirketlerine asla itibar edilmemelidir. Yurdun bir ucundan Batman’daki vatandaşları arıyorlar. KOSGEB’den size şu kadar destek alacağız, deyip para koparmaya çalışıyorlar. Bunların hiçbirine itibar edilmemelidir. Çünkü KOSGEB’de bu hizmet zaten tamamen ücretsizdir. Danışman firma, sitemizdeki formu çıkarıyor. Vatandaşa posta yolu ile gönderip para istiyor. Şikâyet edip mahkemeye giden vatandaşlar oldu ama danışman şirketleri olduğu için yapacak bir şey olmuyor” uyarısında bulundu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete