GÜNDEM

KÖY MUHTARLARI, VALİLİK’TE TOPLANDI

Batman Merkeze bağlı Köy Muhtarları Toplantısı, Vali Ahmet Deniz Başkanlığında yapıldı.

KÖY MUHTARLARI, VALİLİK’TE TOPLANDI
30-07-2017 18:51
Google News

Valilik’te gerçekleşen toplantıda, köylerin altyapı, yol, elektrik ve eğitim sorunları görüşüldü.

“KÖY MUHTARLARI VE MİLLİ EĞİTİM, KOORDİNELİ ÇALIŞMALI”

Köylere yapılan hizmetler hakkında konuşan Vali Deniz, bu yıl 200 km köy yoluna beton asfalt döküleceğini ifade etti. “Çocuğumu Seviyorum Ana Sınıfına Gönderiyorum” Projesi sayesinde Batman’da okullaşma oranının, Türkiye ortalamasının üzerine çıktığını belirten Vali Deniz,  köylerdeki okullaşma oranın daha da artırılması için Milli Eğitim Müdürlüğü ve muhtarların koordineli çalışması gerektiğini ifade etti. 

“ÇİFTÇİ, ANIZ MAKİNELERİNDEN ÜCRETSİZ FAYDALANABİLİYOR”

Muhtarlardan, anız yangınları konusunda vatandaşlara gerekli uyarıları yapmasını isteyen Vali Deniz, kurallara uymayan çiftçilere en üst düzeyde ceza uygulanacağını belirterek, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde bulunan sap kırma makinelerinden çiftçilerin ücretsiz faydalanabildiğine dikkat çekti.

“KAÇAK ELEKTRİKLE MÜCADELE SÜRECEK”

Kaçak elektrikle mücadelenin devam edeceğini belirten Vali Deniz, muhtarlardan vatandaşlara gerekli bilgilendirilmeleri yapmalarını istedi.

KÖYLÜLERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Köy muhtarlarının güvenlik, eğitim, sağlık, aydınlatma ve ulaşımla ilgili taleplerini dinleyen Vali Deniz, sorunların imkânlar ölçüsünde çözüme kavuşturması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. (Valilik Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete