GÜNDEM

KÖY OKULUNDA ANLAMLI ETKİNLİK

Yazar Behçet Gülenay’ın köy çocuklarının yüreğine kitap d'okuyalım projesi, Saklı Köyü İlkokulu ve Ortaokulu, Akalin İlkokulu ve Büyükdere İlkokulu’nda da hayat buldu.

KÖY OKULUNDA ANLAMLI ETKİNLİK
02-04-2021 17:21
Google News


BEHÇET GÜLENAY, KÖY OKULU ÖĞRENCİLERİNE SUNUM YAPTI
Yazar Behçet Gülenay'ın Kütüphaneler Haftasında çocuklarla buluştuğu etkinliğe, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Abdurrahim Kusen, Hasankeyf İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Tanrıverdi, Batman-Siirt SMMM Odası Sekreteri Abdullah Yıldırım ve Okul Müdürleri Rezan Baytar ile Ahmet Yavuz katıldı. Okul bahçelerinde yapılan etkinliğe öğrenci ve öğretmenler ilgi gösterdi. Yazar Behçet Gülenay “Bilime, tarihe, topluma öncülük edenler, tabiat ile iç içe olan sizin gibi köyde okuyan, hayatının bir kısmını köyde yaşamış, gözlemleyen ve tecrübe eden insanların arasından çıkmıştır” dedi.

ÖĞRENCİSİNDEN GÜZEL SÜRPRİZ
Etkinliğin sonunda maskesini yüzünden indiren Okul Müdürü Rezan Baytar “Behçet Gülenay hocamız belki hatırlamazlar, fakat kendileri benim öğretmenimdi. Hayatımda önemli bir role sahip olmuştur. Böyle bir projeye öncülük etmeleri ve bugün okulumuza gelip bize ve öğrencilerimize güzel ve anlamlı bir gün yaşattıkları için kendilerine şükranlarımı sunuyorum” diyerek Gülenay’a sürpriz yaptı.

YETİŞTİRDİĞİMİZ ÖĞRENCİLERİN, MESLEKTAŞIMIZ OLMASI GURUR VERİCİ
Yazar Behçet Gülenay “Yetiştirdiğimiz öğrencileri bugün kendi meslektaşımız olarak görmek, ektiğimiz tohumların meyveye dönüştüğüne şahit olmak son derece anlamlı ve gurur vericidir bizim için. İnanıyorum ki bizden devraldığınız bayrağı çok daha ileriye taşıyacaksınız. Bugün sizlerin yetiştirdiği bu yavrularımız tıpkı sizler gibi yarın öğretmen, doktor, mühendis olarak topluma hizmet edeceklerdir” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete