GERCÜŞ

KÖY VE MEZRA YOLLARI KAPANDI!

KÖY VE MEZRA YOLLARI KAPANDI!

KÖY VE MEZRA YOLLARI KAPANDI!
23-12-2014 22:08
Google News

İlçelerde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Sason’da 1 adet mezra, Kozluk’ta Yenidoğan Köyü’ne bağlı Damarlı-Seyrantepe-Akçalı mezrası, Gercüş’te 30 köy yolu, Beşiri’de Kesiktaş-Alaca grup köy yolu ile 1 mezra yolu ulaşıma kapandı. Ayrıca Hasankeyf’e bağlı Uzundere-Tepebaşı-Çardaklı yollarında da kar yağışı nedeni ile ulaşıma ara verildi.

İl Özel İdaresi’ne bağlı ekipler, ulaşıma kapanan yollarda çalışmalarını sürdürürken, yetkililer olası don ve buzlanmaya karşı kaya tuzu alımı yapıldığını açıkladı.

EKİPMANLAR HAZIR!

Sason Şantiyesi’nde 2 adet dozer, 2 adet greyder, 2 adet ekskavatör, 1 adet loder olmak üzere toplam 4 ekibin hazır bekletildiğini ifade eden İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği “Kozluk Şantiyesi’nde 3 ekip, Gercüş Şantiyesi’nde 2 ekip, Beşiri Şantiyesi’nde 2 ekip olarak hazır bulunmaktadır. Merkez Şantiyesi’nde 1 adet greyder, 1 adet loder, 1 adet kar temizleme aracı, 1 adet bekoloder olmak üzere 2 ekip olarak hazır bulunmaktadır. Personellerimizin daha verimli görev yapabilmesi amacı ile koruyucu madde olarak helva alımı yapılarak şantiyelerimize dağıtılmıştır” açıklamasını yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10 Mayıs 2024 e-gazete