SASON

KÖYDES BRİFİNGİ

Batman'ın Sason İlçesi’nde Köydes Yatırım Programı kapsamında çalışmalar devam ederken, Sason Kaymakamlığı da 15 günlük çalışmalar hakkında kamuoyuna bilgi verdi.

KÖYDES BRİFİNGİ
01-10-2021 06:14
01-10-2021 06:16
BATMAN
Google News

Sason’un Gürgenli Köy Yolunda çelik bariyer yol genişletme ve sanat yapıları yapım işinin tamamlandığı belirtilen açıklamada, yol genişletme, güzergâh değiştirme ve Yol platform kotu düşürme çalışmalarının devam ettiği belirtildi. 

KAYMAKAM, KÖYDES YATIRIMLARINI PAYLAŞTI

Gençler, Yuvalar, Örenağıl, Dörtbölük, Çalışırlar, Soğanlı Köyleri’nde okul, camii ve taziye evleri önüne kilitli parke taşı yapım işi dâhilinde 6000 metrekare parke taşı ve 2000 metre bordür ve 500 metre oluk çalışmalarının tamamlandığı aktarılırken “Derince Grup Köy Yolu çelik bariyer ve sanat yapıları yapım işi dahilinde sanat yapıları çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların bitince çelik bariyer imalatına başlanacak. Dörtbölük ve Çakırpınar Köylerinde asma köprülerin taşıyıcı betonarme ayak çalışmaları tamamlandı ve yaya yürüyüş platformu imalatına başlandı. Dörtbölük ve Çakırpınar Köyleri’nde imalatı devam eden asma köprülerin taşıyıcı betonarme ayak çalışmaları tamamlandı, yaya yürüyüş platformu imalatlarına başlandı. Altıdere Köyü Yeni Yol Açma İşi, Örenağıl Köyü Taşlıca Mezrasında yeni yol açma çalışması, Sarıyayla Köyü Köy Yolunda reglaj çalışmaları, Sarıyayla Yıldız Kaya Mezrasında yeni yol açma çalışmaları, Dörtbölük Köyü Ambarlı Mezrasında viraj kesme, yol genişletme ve okul arkası temizleme çalışmaları yapıldı” denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete