KOZLUK

KOZLUK’A PSİKİYATRİ UZMANI ATANDI

Psikiyatri Uzmanı Dr. Hasan Akçalı, doktor sıkıntısı ile sık sık gündeme gelen Kozluk Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

KOZLUK’A PSİKİYATRİ UZMANI ATANDI
14-06-2016 20:45
Google News

Psikiyatrik hastalıkların günümüzün en sık rastlanılan hastalıklarından olduğunu söyleyen Akçalı “Psikiyatri hastalıklarına günümüzde sıklıkla rastlanmasına karşın yaftalanma korkusu, kabullenememe, utanma nedenlerden dolayı doktora müracaatlar ne yazık ki azdır. Özellikle depresyon ve anksiyete bozuklukları çağımızın en önemli hastalıklarındandır. Moral bozukluğu, uyuyamama, iştah kaybı, vücut ağrıları, sıkıntı hissi, kaygı hali, tahammülsüzlük, unutkanlık gibi şikâyetleri olanları polikliniğimize bekliyoruz” dedi.

HASAN AKÇALI KİMDİR?

1987 Urfa/Siverek doğumlu olup, 2005 yılında Şanlıurfa Murat Kolejinden mezun olan Akçalı, 2005–2011 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde okudu. 2012 yılında Dicle Üniversitesi Psikiyatri (Ruh Sağlığı ve Hastalıkları) Bölümünde uzmanlık eğitimine başlayan Akçalı, 2016 yılında mezun olduktan sonra Kozluk Devlet Hastanesinde Psikiyatri Uzmanı olarak göreve başladı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete