GÜNDEM

KOZLUK HASTANESİ, ÇITASINI YÜKSELTİYOR…

KOZLUK HASTANESİ, ÇITASINI YÜKSELTİYOR…

KOZLUK HASTANESİ, ÇITASINI YÜKSELTİYOR…
25-09-2014 21:30
Google News

Kozluk Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Sedik Aydın, yapılan çalışmalarla birlikte hastanenin çıtasının yükselttiklerini belirtti.

AMELİYAT CİHAZI SAYISI 3’E YÜKSELDİ

Günde yaklaşık 750 hastaya baktıklarını söyleyen Başhekim Aydın “Ameliyathanede 2 ameliyat cihazı vardı, 3’e çıkardık. Fizik Tedavi Rehabilitasyon servisi 1 yatakla hizmet veriyordu onu da 3’e çıkardık. Diyaliz hastalarına da daha iyi koşullar sunmak için bazı düzenlemeler yapıldı. Bu ünitede 4 diyaliz cihazı vardı, 5’e çıkardık. Ayrıca, evde bakım servisimiz 30 hastaya hizmet veriyor” dedi.

MAMOGRAFİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Kozluk Devlet Hastanesi’ne ilk defa bir radyoloji uzmanın atandığını vurgulayan Aydın “hastanemizde mamografi ünitesi hazır hale geldi. Radyoloji Uzmanı ve Bayan Radyoloji teknikerinin de atanmasıyla hasta kabulüne başladık. Ayrıca Kardiyoloji, Nöroloji, Psikiyatri doktorlarını hastanemize kazandırdık. Bunun yanı sıra bazı laboratuar tetkikleri bizde yapılamıyordu bunun için gaita odası açıldı, böylece hasta sevk oranını da azaltmış olduk” şeklinde konuştu.

BEBEK DOSTU HASTANE STATÜSÜNE ULAŞTI

Bekleme salonlarına da düzenleme getirdiklerini söyleyen Dr. Aydın “Hasta oturma koltukları bakımdan geçti. Mevcut bebek emzirme odalarını da Bebek Dostu Hastane Statüsü’ne çıkardık. Acil servisine 6 acil doktorunun atanmasıyla acil doktor sayımız 11 oldu” dedi.

HİZMETİ DEVAM ETTİRECEĞİZ

Kozluk Devlet Hastanesi’nde 14 uzman doktor, 11 pratisyen, 47 hemşire, 14 ebe, 2 sağlık memuru, 6 laborant, 9 röntgen teknikeri, 6 anestezi- 3 acil tıp- 6 laboratuar–9 röntgen- 1 elektrik teknisyeni, 5 tıbbı sekreter, 1 biyolog, 1 eczacı, 1 psikolog, 5 şoför, 2 memur, 3 hizmetli, 16 VHKİ ve 87 hizmet alım personeliyle hizmet verdiklerini açıklayan Başhekim Aydın; “Gayemiz hasta ve çalışan memnuniyetini dengelemeye çalışarak sağlıklı bir hizmet sunmaktır” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete