KOZLUK

KOZLUK’TA PATLAMA…

Batman'ın Kozluk İlçesinde, yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, sivil bir aracın geçişi sırasında infilak ettirildi. Patlamada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

KOZLUK’TA PATLAMA…
28-05-2017 21:30
Google News

Kozluk’ta pastanecilik yapan İdris Yüksel ve beraberindeki İlyas Çetinbaş, Gümüşörgü Jandarma Karakolu'ndaki askerlere sahurluk börek ve poğaça götürdükten sonra ilçeye dönmek üzere yola çıktı. Yere tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirmesi sonucu İdris Yüksel olay yerinde hayatını kaybetti, İlyas Çetinbaş ise yaralandı. 7 çocuk babası İdris Yüksel’in cenazesi, Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından Derince Köyünde toprağa verildi. 
VALİLİK: GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Batman Valiliği, konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığını belirterek “Saat 18.00 sıralarında, Kozluk Gümüşörgü Karayolu Bölükkonak Köyü çıkışında bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden yola döşenen mayın/EYP düzeneğinin sivil bir aracın yoldan geçişi sırasında patlatılması sonucu araçta bulunan bir vatandaşımız hayatını kaybetmiş, bir vatandaşımız ise ağır yaralanmıştır. Olayla ilgili olarak geniş çaplı operasyon başlatılmıştır” denildi. (Yusuf Kavak)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete