SİYASET

Kozluk’u karış karış gezdi

Hüda Par Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kozluk İlçesinde kurum ziyaretlerinde bulunarak şehrin sorunları, çözümleri ve projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Kozluk’u karış karış gezdi
09-08-2023 14:15
09-08-2023 13:01
BATMAN
Google News

Ramanlı, Kozluk’ta kurumlara ziyaretlerde bulundu ve Kozluk Halkının ilettiği sorun ve talepleri kurum müdürleri ve amirleri ile görüşerek, ilçenin sorunlarını çözme noktasında destek olacaklarını kaydetti. Ramanlı, “Kozluk yollarının yaşattığı sıkıntılar vatandaşların her isteklerinde yer edinmiş durumda. Herkes bu konudan muzdarip. Kozluk’un su sorunu da çözülmesi gereken acil meseleler arasında” dedi.

Kozluk Halk Eğitim Merkezini ziyaret eden Ramanlı, HEM’de üniversite sınavına çalışan öğrencileri de ziyaret ederek başarılar diledi. Kozluk SGK İlçe Müdürlüğünü ziyaret eden Ramanlı, SGK işlemleri için bekleyen vatandaşlarla sohbet etti. Kozluk Hükümet Konağına giden Ramanlı, Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri İlçe Müdürlüğünü ve Tapu Kadastro İlçe Müdürlüğünü ziyaret etti. (Ubeydullah Baş)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete