KOZLUK

Kozluk’un yeni Kaymakamı Ekrem Güngör kimdir?

Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi yayınlandı.

Kozluk’un yeni Kaymakamı Ekrem Güngör kimdir?
12-08-2022 11:27
12-08-2022 11:30
Google News

Yayımlanan atamama kararnamesi sonrası Kozluk Kaymakamlığına Ekrem Güngör atandı. 

EKREM GÜNGÖR KİMDİR?

Ekrem Güngör, 1986 yılında Trabzon İli Of İlçesinde dünyaya gelen Ekrem Güngör, ilk ve orta öğrenimini Mersin'de tamamlamış olup, 2009 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olmuştur. Aynı üniversitede Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında "Sosyal Politika ve Sosyal Hizmet" alanında Yüksek Lisans yapmıştır. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü mezunu olan Yeni Kaymakam Ekrem Güngör halen İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümünde eğitimine devam etmektedir. Ekrem Güngör Ankara Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi ve İngiltere Leicester Üniversitesinde İngilizce dili eğitimi almıştır.

2011-2015 yılları arasında Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu bünyesinde Vergi Müfettişliği yapan Ekrem Güngör, 3 Mart 2015 tarihinde Mersin Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başlamıştır. Mersin Valiliği'nde Vilayet Stajı, Mersin/Mut, Hatay/İskenderun ilçelerinde Refakat Stajı ve İstanbul’da Mülkiye Teftiş Stajı yapan Ekrem Güngör, Karaman İli Kazımkarabekir İlçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yapmıştır. 2017-2018 yılları arasında Gülnar Kaymakamı ve 2018-2020 yılları arasında Meriç Kaymakamı olarak görev yapan Ekrem Güngör’e, Gülnar , Küplü, Subaşı ve Meriç Belediye Meclisi kararı ile FAHRİ HEMŞEHRİLİK beratları verilmiştir. 

Ayrıca birlikte çalıştığı Valiler tarafından üç başarı ve bir üstün başarı belgesiyle de taltif edilmiştir.

Yeni yayınlanan Valiler-Kaymakamlar kararnamesine göre Edirne İpsala Kaymakamı Ekrem GÜNGÖR Kozluk Kaymakamlığına atandı. Kaymakam Ekrem Güngör evli ve 2 çocuk babası olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete