GÜNDEM

KOZLUK'TAN ACI HABER... (GÜNCEL)

Batman'ın Kozluk İlçesi’ndeki operasyonda 2 asker şehit düştü, 1 örgüt mensubu etkisiz hale getirildi.

KOZLUK'TAN ACI HABER... (GÜNCEL)
31-08-2018 23:11
Google News

 

KOCABEY MEZRASINDA ÇATIŞMA ÇIKTI

Alınan bilgiye göre, Jandarma Komutanlığı, Kumlupınar Köyü Kocabey Mezrası’nda operasyon başlattı. Çıkan çatışmada 2 asker yaralandı. Yaralı askerler, helikopterle götürüldükleri Kozluk Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SAMSUN, ŞEHİT ONBAŞI ÂDEM GÜVEN'E AĞLIYOR

Çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Adem Güven’in (25) Samsun’daki baba evine ateş düştü. Jandarma Uzman Onbaşı Adem Güven’in şehit olduğu haberi, ailesine yetkililer tarafından verildi. Acı haber alan baba Yusuf ile anne Saime Güven, gözyaşlarına boğuldu. ZONGULDAK'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Recep Turan’ın (23) Zonguldak’ın Alaplı ilçesindeki Ailesi, acı haberle gözyaşına boğuldu. Acı haberi alan Baba Ercan Turan, gözyaşı döktü. Şehit Recep Turan’ın kardeşi Berat Turan’ın da Siirt’te asker olduğu öğrenildi.

VALİLİK, KAMUOYUNU BİLGİLENDİRDİ

Batman Valiliği’nden operasyona ilişkin yapılan açıklamada “Kahraman Şehitlerimize Allah'tan rahmet, aileleri ve yakınlarına sabır diliyorum, milletimizin başı sağ olsun. Saldırıyı gerçekleştiren BTÖ mensuplarının etkisiz hale getirilmesi için bölgede operasyonlar devam etmektedir” denildi.

VALİ’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Vali Ahmet Deniz,  Batman İl Jandarma Komutanlığınca Kozluk Kırsalında yürütülen operasyonda şehit düşen 2 asker için başsağlığı mesajı yayımladı.

Vali Deniz, yazılı mesajında “Çıkan çatışmada 1 terör örgütü mensubu silahı ile birlikte etkisiz hale getirilirken, çatışmada Samsun nüfusuna kayıtlı Kahraman J. Uzm. Onb. Adem Güven ile Zonguldak nüfusuna kayıtlı Kahraman J. Uzm. Onb. Recep Turan’nın şehit haberi hepimizi derinden üzmüştür. Ülkemizin huzur ve güvenliğine kasteden bu hain saldırıları gerçekleştiren BTÖ mensupları, er ya da geç hak ettiği cezayı alacaktır. Terör örgütü ve onu destekleyenler emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum, milletimizin başı sağ olsun” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete