SPOR

“KRİTİK BİR GALİBİYET ALDIK”

Nazilli Belediyespor galibiyetini değerlendiren Petrolspor basın sözcüsü Emin Çelik, kritik ve önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

“KRİTİK BİR GALİBİYET ALDIK”
20-01-2020 19:30
Google News

 

Petrolspor’un son dakikada 1-0 kazandığı Nazilli Belediyespor maçını değerlendiren Basın Sözcüsü Emin Çelik, oyuncuları ortaya koydukları mücadele ve kazanma hırsından dolayı kutlarken, kritik ve önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR
Nazilli Belediyespor karşılaşmasında takımı yalnız bırakmayan başta Batman Valisi Hulusi Şahin’e Emniyet müdürü Köroğlu Kıraç’a, Alayı Komutanı İsa Çakmak’a, TPAO Bölge müdürü Mustafa Demir’e, Batso başkanı A.Kadir Demir’e, Ak Parti il başkanı Akif Gür’e ve 90 dakika durmadan destek veren taraftarımıza çok teşekkür ettiklerini belirten Emin Çelik, “İki takım adına kritik ve kazanılması gereken bir maçtı. İlk maçta deplasmanda aldığımız farklı mağlubiyetin stresi ile maça başladık. İlk dakikalarda etkiliydik. Pozisyonlarımız vardı ama değerlendiremedik. Karşılaşmanın ikinci yarısının son dakikalarında taraftar desteğiyle 
Rakip kaleye baskı kurup, gol aradık. Ama uzatma dakikalarında gelen golle kazandık. Oyuncularımızı kutluyorum. Bu galibiyet ile kalan maçlarımıza daha sıkı hazırlanıp, moralli başlama ve özgüven adına çok önemli oldu”
dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete