SPOR

KRİTİK MAÇA DAVET!

Petrolspor kulübü başkanı A.Vahap Akbaş, Petrolspor’un Pazar günü oynayacağı Bursa Karacabeyspor karşılaşması öncesi yaptığı açıklamada Petrolspor’a gönül vermiş tüm sporseverleri maça beklediklerini söyledi.

KRİTİK MAÇA DAVET!
06-03-2020 12:17
Google News

 

MAÇ SAAT:14.00’TE

Kümede kalma mücadelesi veren Petrolspor, ligde kalabilmek için Grup Lideri Bursa Karacabey maçından mutlak surette 3 puanla ayrılmak istiyor. Karşılaşma Pazar günü Saat 14.00’te oynanacak. 

“PETROLSPOR HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR”

Petrolspor’un oynayacağı zorlu Bursa Karacabeyspor maçı öncesi açıklama yapan Petrolspor Başkanı A.Vahap Akbaş; “Petrolspor kümede kalma mücadelesi veriyor. Bizim yegâne amacımız bu sezon takımı ligde tutabilmektir. Petrolspor her şeyin en güzelini hak ediyor. Bunun yanında Yönetiminden, oyuncusuna ve teknik ekibine kadar Petrolspor her şeyin en güzelini hak ediyor. İnşallah sezon sonuna kadar alacağımız iyi sonuçlar ile hedeflediğimiz ve arzuladığımız noktalarda sezonu bitiririz” şeklinde konuştu.

“KARACABEYE GEÇİT VERMEYECEĞİZ”

Başkan A.Vahap Akbaş, “Puan sıralamasında olmak istemediğimiz bir konumdayız. Son 2 maçta puan alamadık. Artık toparlanma zamanı. Teknik ekibimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. Kazanma hırslarını sonuna kadar sahada göstereceklerine yürekten inanıyorum. Telafisi olmayan maçlara çıktığımızın farkındayız. O yüzden her maça final gözüyle bakıyoruz. Güzel bir maç olacağına eminim. Onlar da galip gelmek isteyecekler. Ancak biz kendi sahamızda ve seyircimizin de desteği ile Karacabeyspor’a geçit vermek istemiyoruz, onları Batman’dan eli boş göndermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Akbaş, son olarak; “Pazar günü oynanacak olan bu önemli karşılaşmaya tüm Batman halkımızı davet ediyoruz. Her zaman yanımızda itici bir güç olarak yer alan sporsever halkımıza teşekkürlerimizi sunuyor, sporun yaşamımızın bir parçası olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete