SPOR

Kritik maça davet

Batman Petrolspor, TFF 3. Lig 2. Grupta pazar günü kendi evinde Eynesil Belediyespor ile karşılaşacak. Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya, tüm taraftarı maça davet etti.

Kritik maça davet
05-04-2024 02:00
04-04-2024 16:31
BATMAN
Google News

STADA BEKLİYORUZ

Kaya, pazar günü saat 15:00’da Batman Şehir Stadyumunda oynanacak olan Eynesil Belediyespor müsabakası için taraftarı maça davet ederek “Birlik ve beraberlikle Petrolsporumuzu güzel yerlere getirmenin inancıyla devam ettiğimiz bu yolda takımımıza her zaman yanında olan ve desteğini sürekli hissettiğimiz taraftarımızın pazar günü stadı doldurarak takımımıza 90 dakikada destek vereceğine inanıyorum. Lider olduğumuz ve kalan tüm maçların final niteliğinde olduğunun farkındayız. Şampiyonluk yolunda konsantrasyonu bozacak herhangi bir gelişmeye mahal vermeden sadece Petrolspor'a odaklanmalıyız. Geçmiş maçları unutup, önümüze bakıp, destek olma zamanı. Şehrimizin markası Petrolsporumuzu en iyi yerlere getirmek için sadece 4 maç kaldı” dedi.

EN ÖNEMLİ GÜÇ: 12. ADAM…

Kaya “Özellikle kendi evimizde oynayacağımız karşılaşmalarda taraftar desteği oldukça önemli. Biz bu maça konsantre olduk ve mutlak galibiyet hedefliyoruz. Taraftarımızın desteğiyle bu maçı alacağımıza inanıyorum” dedi. (Yasin Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete