GÜNDEM

KUAFÖR BİLAL AĞIN’IN GÜLER YÜZLÜ PERSONELLERİ

Gültepe Mahallesi Eflatun Caddesi üzerinde yaklaşık 3 ay önce hizmete açılan Kuaför Bilal Ağın, kaliteli hizmet ve güler yüzlü personelleri ile takdir topluyor.

KUAFÖR BİLAL AĞIN’IN GÜLER YÜZLÜ PERSONELLERİ
10-02-2017 20:24
Google News

Metropol kentlerde ve Batman’ın elit mekânlarında görev yaptıktan sonra Gültepe’de kendi adını taşıyan işyerinin açılışı yapan Bilal Ağın, kaynak saç, çıtçıt, saç tasarım, saç kesim, porselen makyaj ve tesettür modelleri ile kursuz hizmet sunarken,  Kuaför Bilal Ağın’ın personelleri Mervan Yıldız ve Orhan Düz de güler yüzlü hizmeti ile memnuniyeti arttırıyor.

Müşterilerin saç yıkama, saç bakımı, kesim, maşa ve makyaj işlemlerini profesyonelce yapan Yıldız ve Düz, gösterdikleri ilgi ve alakayla da hizmetin çıtasını yükseltiyor. Amaçlarının, Kuaför Bilal Ağın’ın müşterilerine kusursuz bir hizmet vermek olduğunu söyleyen İşyeri Personelleri Mervan Yıldız ve Orhan Düz “Mekânımızda müşterilerle yakından ilgilenerek, ilgi ve alaka göstererek, buradan güler yüzlü ayrılmalarını sağlıyoruz. Moral ve motivasyonun daima üst seviyede olduğu kuaför salonumuza herkesi bekleriz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete