GÜNDEM

KUAFÖRLER, OKUL SEZONUNU BEKLİYOR

Okulların tatil olması ile birlikte işleri oldukça azalan berber ve kuaförler, okulların açılacağı günü dört gözle bekliyor.

KUAFÖRLER, OKUL SEZONUNU BEKLİYOR
04-08-2015 21:22
Google News

Kentte faaliyet gösteren berber ve kuaförler, aşırı sıcakların yaşandığı yaz mevsiminde piyasanın durgunlaştığını, eğitim-öğretim sezonunda ise piyasanın hareketlilik kazandığını açıkladı. Yıllardır Enes Erkek Kuaförü olarak Batmanlılara hizmet veren Enes Salgın “Okulların açılmasını dört gözle bekliyoruz. Yaz sıcaklarında vatandaşlar dışarı çıkamıyor. Piyasa iyice durgunlaştı. Eylül ayında okulların da açılması ile birlikte piyasanın canlanacağını umut ediyoruz” dedi.

ÖĞRENCİLER, PİYASAYI HAREKETLENDİRİYOR

Yaz tatilinde üniversite öğrencilerinin şehir dışında olması, şehirde kalan öğrencilerin ise tatil dolayısıyla berbere gelmediğini açıklayan Salgın “İlkokul, üniversite ve lise öğrencileri, berber ve kuaförlere düzenli olarak gelip öğrenci traşını oluyorlar. Yaz tatilinde bu yüzden işlerimizde düşüş yaşandı ama Eylül ayında tekrar işlerimizin hareketlilik kazanacaktır” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak) 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Nisan 2024 e-gazete