TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi: Büyük Kriz Kapıda!

Melik Mevdud'un aldığı karar büyük bir krize neden olurken, Sultan Nurettin Zengi'nin ölümü büyük bir şok yaratıyor. Yeni bölümde yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi: Büyük Kriz Kapıda!
22-03-2024 09:40
Google News

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin son bölümlerinde büyük olaylar yaşanıyor. Melik Mevdud'un taht ile ilgili aldığı karar büyük bir krize neden olurken, yeni bölüm fragmanında Nurettin Zengi'nin ölümü özellikle vurgulanıyor. Melik Mevdud, "Var mı ispatı olan yaşadığına dair?" diyerek meydan okurken, tahta çıkmak için hazırlıklara başladığını belirtiyor. Ancak, "Taht boş kalmayacak. Sultan Nureddin gelecek, emanetini geri alacak" diyenler de var. Gönül Dağı'nda da kötü bir haberin olduğu belirtiliyor. Seyircileri üzecek bu gelişmeler merakla bekleniyor. Selahaddin, obasını kurtarmak için harekete geçer ve Gregor'u ağır bir yenilgiye uğratır.

Ancak, Mevdud'un aldığı karar Selahaddin'i şaşırtır ve obasının başına Karategin'i atar. Bu durumu kabul etmeyen Selahaddin ile Karategin arasında gerilim artar.Sultan Nureddin'in esir düşmesi ise Zengi Devleti'ni karıştırır. Avram'ın oyunları devam ederken, Selahaddin Sultan Nureddin'i kurtarmak için harekete geçer. Ancak, Avram'ın elinde büyük bir koz olduğu ortaya çıkar.

Sultan Nureddin'i kurtarabilecek mi? Ahid sandığını geri alabilecek mi? Merakla beklenen yeni bölümde neler yaşanacak? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin heyecan dolu hikayesi devam ediyor. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete