TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 17.Bölüm Fragmanı Heyecan Dolu Anlarla Dolu!

TRT1 ekranlarında aksiyonun doruk noktasına çıktığı Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 17.bölüm fragmanında izleyicileri büyüleyen görüntüler yer alıyor.

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 17.Bölüm Fragmanı Heyecan Dolu Anlarla Dolu!
13-03-2024 06:39
12-03-2024 17:24
Google News

TRT1 ekranlarında aksiyonun ve gerilimin doruk noktasına çıktığı Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 17. bölüm fragmanında ekran başındakilerin izlemekten keyif alacağı görüntülere yer verildi. Yeni bölüm fragmanında gücüne güç katan ve yapılanların bedelini ödetmeye ant içen Selahattin'in düşmanlarını alaşağı etmesi soluk soluğa takip edildi. Gregor, Selahaddin’in obasını basmış ve tüm obayı esaret altına almıştır. Bunu öğrenen Selahaddin obasını kurtarmak için harekete geçmişse de karşısına Melik Mevdud çıkmış ve kılıç kılıca gelmişlerdir. Sultan Nureddin ise suikastçıların ortasında kalmıştır. Selahaddin obasının selameti için Melik Mevdud’dan önünden çekilmesini ister. Melik Mevdud’un çekilmeyeceğini anlayan Selahaddin, son bir hamleyle Mevdud’un elinden kaçar. İçine düştüğü zor durumu gözleriyle gören Selahaddin, Melik Mevdud ile anlaşmadan obasını kurtaramayacağını anlar. Melik Mevdud’un huzuruna çıkıp ona obasını kurtarması için müsaade etmesini ister. Lakin hiç beklemediği bir gelişme Selahaddin’in bütün planlarını alt üst eder.

Karategin sandığı ele geçirmiş ve kaçırmıştır! Selahaddin, Haçlılar ve Yahudiler’den önce sandığa ulaşıp obasını kurtarabilecek midir? Kutsal bir vazife uğruna bilinmez tehlikelerin göbeğine düşen Sultan Nureddin vazifesini sağ salim yerine getirebilecek midir? Aksiyon ve heyecan dolu yeni bölümde neler yaşanacak, merakla beklenen gelişmeler izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?