TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 17. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor

TRT1 ekranlarında aksiyon dolu anların yaşandığı Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 17. bölüm fragmanı izleyicileri soluksuz bıraktı. Selahattin'in düşmanlarıyla karşı karşıya gelmesi ve obasını kurtarmak için verdiği mücadele merakla bekleniyor.

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 17. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor
16-03-2024 01:10
15-03-2024 22:21
Google News

TRT1 ekranlarında izleyicileri ekran başına kilitleyen Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi'nin 17. bölüm fragmanı, heyecanı doruğa çıkardı. Selahattin'in obasının Gregor tarafından esir alınması ve obayı kurtarmak için verdiği mücadele, seyircileri soluksuz bıraktı. Melik Mevdud ile kılıç kılıca gelen Selahattin'in cesaret dolu hamleleri izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Öte yandan, Kuruluş Osman 152. bölüm fragmanında ise Holofira'nın hayata gözlerini mi yumacağı merak konusu. Sultan Nureddin'in suikastçılarla karşı karşıya kalması da dizinin heyecanını artırıyor.

Selahattin'in obasını kurtarmak için verdiği mücadele, obasının güvenliği için yaptığı fedakarlıklar ve obasını korumak için attığı cesur adımlar izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi'nin 17. bölümü, heyecan dolu sahneleri ve gerilim dolu anlarıyla izleyicilere soluksuz bir seyir keyfi yaşatacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
4 Mayıs 2024 e-gazete