TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi'nin Heyecan Dolu Yeni Bölümü!

TRT1 ekranlarında aksiyonun ve gerilimin doruk noktasına çıktığı Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi'nin 17. bölüm fragmanı izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi'nin Heyecan Dolu Yeni Bölümü!
18-03-2024 10:09
Google News

TRT1 ekranlarında sevilen dizi Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi'nin yeni bölümünde heyecan dorukta! Selahattin, obasının Gregor tarafından saldırıya uğraması üzerine harekete geçer ve obasını kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir. Ancak karşısına Melik Mevdud çıkar ve ikili arasında büyük bir çatışma başlar. Sultan Nureddin ise suikastçılarla karşı karşıyadır ve Selahattin'in obasının selameti için önlem almaya çalışır. Ancak işler beklenmedik bir şekilde gelişir ve Selahattin'in planları alt üst olur. Selahattin, obasını kurtarmak ve sandığı korumak için Haçlılar ve Yahudilerle amansız bir mücadeleye girer.

Tuzaklarla dolu bir yolculuğa çıkan Selahattin, ailesini ve obasını koruyabilecek midir? Sultan Nureddin ise kutsal vazifesini yerine getirebilecek midir?Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi'nin heyecan dolu yeni bölümü kaçırılmayacak! .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete