SPOR

KULÜP BAŞKANI AKBAŞ, SONSÖZ TV’YE KONUŞTU

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Gazetemiz Sonsöz’ün youtube kanalında yayınlanan Sporda Sonsöz Bizde programına canlı yayın konuğu olarak katıldı.

KULÜP BAŞKANI AKBAŞ, SONSÖZ TV’YE KONUŞTU
26-10-2021 06:11
26-10-2021 06:14
BATMAN
Google News

Akbaş “Kadınların maça gelmesi bizim için son derece önemlidir. Maça gelecek olan kadınların bileti Petrolspor Kulübüne aittir. Onları misafirimiz olarak ağırlayacağız” dedi. 

AKBAŞ, YAYIN KONUĞUMUZ OLDU

Moderatörlüğünü Hasan Göker’in, yorumculuklarını ise Harun Katmaz ile Hakan Tufan’ın yaptığı Sporda Sonsöz Bizde Programına bu kez Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, yayın konuğu olarak bağlandı. Başkan Akbaş, yayın sırasında gelen soruları yanıtlarken “Geçen sezon bittiğinde iyi bir takım kurulması konusunda Sayın Valimiz Hulusi Şahin’in direktifleri oldu. Günlerce ekip olarak üzerinde çalıştık. Yeni sezonda nasıl bir yol haritasıyla yola çıkalım diye gece geç saatlere kadar üzerinde çalıştık. Önce hocamızı ardından kulüpte kalması gerekenleri belirledik” dedi.

SONUÇLAR BİZİ SEVİNDİRİYOR 

Kırmızı-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Akbaş “Transfer komitesindeki arkadaşlarla beraber futbolcularımızı seçerken karakterine de baktık. Ön kampı Batman’da başlattık. Yeni bir takım. 5-6 haftayı kayıpsız atlatmaktı. Futbolcularımıza güveniyoruz. Takım gün geçtikçe üzerine koyuyor. 28 Futbolcumuz iyi çalışıyor. İnanıyorum güzel şeyler olacak. Kentte şampiyonluk özlemi var. Genç bir nüfusumuz var. 9. Hafta da Taraftarın stada akması bizleri mutlu etti. Batman halkının mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Petrolspor’u layık olduğu yere taşıyacağız. Bazı eksiklikler olmuştur. Gençlik ve Spor ve diğer kurumlarla görüşüp eksiklikleri konuşacağız. Giriş kapıları, takviye eleman konusu. Taraftarın stada en rahat girme noktasında çalışmalarımız sürecek. Çatalca maçında bizleri destekleyen başta Batman halkı ve Yarsalar taraftar grubu olmak üzere herkese teşekkür ederiz. Bizi çok mutlu ettiler. Bu birlik ve beraberliğimizle Petrolspor layık olduğu yere gelecek. Bizi daha fazla sorumluluk altına alıyor. Daha fazla çalışacağız. Çalışana Allah verecek. Sancaktepe maçı bizim için çok önemli. 9 maçtaki netice bizi sevindiriyor” dedi.  

“EN FAZLA PUAN TOPLAYAN TAKIMIZ”

Akbaş “En fazla puan toplayan takımız. Namaglûp yoluna devam eden iki takımdan biriyiz. En az gol yiyen üç takımdan biriyiz. İyiye gidiyoruz. 25 maçımız var. Mütevazı olacağız. Her maçımıza aynı ciddiyetle çıkacağız. Kadınların maça gelmesi bizim için son derece önemlidir. Maça gelecek olan kadınların bileti Petrolspor Kulübüne aittir. Onları misafirimiz olarak ağırlayacağız. Şehrimizin tanıtımı noktasında üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete