SPOR

Kulüp Başkanı Demir; “Şampiyonluğa kilitlendik”

Devre arası yapılan transferlerle takımın güçlendiğini vurgulayan TPAO Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir, oyuncuların takıma hızla uyum sağlamasını memnuniyetle dile getirdi.

21-02-2024 12:13
21-02-2024 12:14
BATMAN
Google News

Başkan Demir, önlerindeki 9 maçın 27 puan demek olduğunu ve bu puanları her hafta kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Karşıyaka maçında sergilenen müthiş oyun ve alınan galibiyeti Batman halkına, taraftara ve şehre armağan ettiklerini ifade eden Demir, rehavete kapılmadan puan farkını arttırarak şampiyonluk hedefine odaklanmalarının önemine vurgu yaptı.

TARAFTARA ÖZEL ÇAĞRI

Anadolu Üniversitesi maçına tüm Batmanlıları davet eden Demir “Bu haftaki Anadolu Üniversitesi maçına tüm Batmanlı hemşerilerimizi davet ediyoruz. Tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz. Pazar günü oynanacak Anadolu maçından inşallah galibiyet ile ayrılmayı düşünüyoruz. Bu sebeple tribün desteği bizim için çok önemli. En büyük gücümüz itici gücümüz tribün desteği taraftarımız. Ben burada taraftarımıza özel bir parantez açmak istiyorum içerideki maçlarda olsun deplasmandaki maçlarda bizleri yalnız bırakmıyorlar. Bu gücü oyuncularımız arkalarında hissediyor. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.


HABER: Necdet Çakır

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete