SPOR

KULÜP SAHİPSİZ KALDI

Batman Belediye Spor Kulübü Başkanı Doç. Dr. Hacı Murat Şahin, istifa etti.

KULÜP SAHİPSİZ KALDI
26-04-2019 17:18
Google News

2,5 yıl boyunca yürüttüğü Batman Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinin yanında Batman Belediye Spor Kulübü Başkanlığı da yapan Murat Şahin, Batman Belediyesi’nde görevinin sona ermesinden sonra Spor Kulübü Başkanlığı’ndan da istifa etti.

KULÜP SAHİPSİZ KALDI

Kulüp Başkanı Murat Şahin’in istifası sonrası kulübün akıbeti yeniden merak konusu oldu. 2,5 yıl önce Batman Belediyesi Bünyesine alınan Spor Kulübü’nde 18 branşta 7 Bin 500 sporcu ve 52 antrenör var. 18 branşta takımlar, 1. lig. 2. lig ve 3. lig’de mücadele ediyor. Süper Lig’de yarışan Hentbol ve Masa Tenisi Takımları ise Avrupa’da Batman’ı temsil etmeye hak kazandı.

HENTBOL TAKIMI MAÇA GİDEMİYOR

Spor Kulübü Başkanlığı sırasında 1955 Batman Belediye Hentbol Takımı’nı Süper Lig’e çıkaran Şahin, görevinden istifa etti, kulüp ise sahipsiz kaldı. Lig Maçı için hafta sonu Eskişehir’e gitmesi beklenen Batman Belediye Hentbol Takımı, yaşanan belirsizlik üzerine maça gidemeyecek. Maça gitmemesi halinde takım, hükmen mağlup sayılacak ve ligden düşecek. Deplasmanda sadece 2 maçı kalan hentbol takımının durumu, kamuoyunda tartışılıyor. Batman Belediyesi Valilik ya da Özel İdare’nin, kulübü sahiplenip sahiplenmeyeceği merak konusu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete