SPOR

‘KULÜPTE TEK YETKİLİ HAYRETTİN GÜLMEZDİR’

Niğdespor’a 3-0 mağlup olan Petrolspor’da teknik direktör Orhan Kapucu ve yardımcısı Fatih Sarı istifa etti.

‘KULÜPTE TEK YETKİLİ HAYRETTİN GÜLMEZDİR’
01-11-2015 20:32
Google News

Cuma günü kendi saha ve seyircisi önünde Niğdespor’a 3-0 mağlup olan Petrolspor’da teknik direktör Orhan Kapucu ve yardımcısı Fatih Sarı istifa etti.

Teknik heyetin istifasını kabul eden kulüp başkanı Aydın Gülmez, gazetemize yaptığı açıklamada, “Çok kritik bir döneme girdik. İstifa eden Orhan Kapucu ve Fatih Sarı hocalarımıza yaktıkları hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz. Profesyonel kulüplerde kötü gidişatta mutlaka kan değişikliğine ihtiyaç vardır. Bizde yönetim olarak bunu yaptık. Takımı Erzincan maçına ve Darıca maçlarına Metin Şimşek ve Resul Özturan hazırlayacak.” Dedi.

“TEK YEKLİLİ HAYRETTİN GÜLMEZDİR”

Yeni teknik direktör arayışlarına başladıklarını belirten Başkan Aydın Gülmez, “Hayrettin Gülmez başkanlığında transfer komitesi kurduk. Bu komite Darıca maçına kadar arayışlarını sürdürecek. Erzincan maçı sonrası yönetim olarak toplanıp, eldeki isimleri değerlendirip, yönetim olarak yeni teknik direktöre karar vereceğiz.” Dedi.

‘EN İYİSİNİ BULACAĞIZ’

Petrolspor’da tek yetkili olarak görevlendirilen 2. başkan Hayrettin Gülmez, “Zorlu bir grupta mücadele ediyoruz. Önümüzde çok zorlu maçlar var. Bu maçlardan anlımızın akıyla çıkmak için yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak çok çalışıyoruz. Takımın moral ve motivasyona ihtiyacı var. Bu takım bu ligde her takımı yenebilecek güce sahiptir. Teknik direktör konusunda acele etmeden elimizdeki isimlerle tek tek görüşüp, İstanbul’da yapacağımız yönetim kurulu toplantısında yeni teknik direktörümüze karar vereceğiz.” Diye konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete