SPOR

KUPA MAÇI 29 KASIM’DA

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turunda Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Atiker Konyaspor ile eşleşen Petrolspor, rakibini 28 Kasım’da konuk edecek.

KUPA MAÇI 29 KASIM’DA
16-11-2017 21:38
Google News

Ziraat Türkiye Kupası’nda Siirt İl Özel İdare, Göztepe ve Denizlispor’u yenerek 5. tura kadar yükselen Kırmızı-Beyazlı Temsilcimizin, Atiker Konyaspor ile oynayacağı kupa maçının tarihi netlik kazandı. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak maçın ilki 29 Kasım saat 13.00’de Petrolspor, Atiker Konyaspor’u kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacak. Kupa maçında elde ettiği başarılı sonuçlarla spor kamuoyunun da dikkatleri üzerine çeken Petrolspor, 12 Aralık’ta ise kupa maçının 2’cisini Konya’da oynayacak.

MAÇ A SPORDA CANLI YAYINLANACAK

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turunda Petrolspor ve Atiker Konyaspor arasında oynanacak maç, A Spor Kanalı’ndan sporseverlere canlı yayın ile naklen verilecek. Öte yandan saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyen Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, rakibi karşısında kendi evinde avantajlı bir skor elde ederek Konya’ya öyle gitmek isteyecek. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete