SPOR

KUPADA RAKİP: ATİKER KONYASPOR

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu Kura Çekimi dün yapıldı. Kura çekiminde Petrolspor, gecen yılın kupa şampiyonu Atiker Konyaspor ile eşleşti.

KUPADA RAKİP: ATİKER KONYASPOR
02-11-2017 22:14
Google News

KURAYI NAZLICAN ÇEKTİ
Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda düzenlenilen kura çekim törenine Batman Petrolspor 2. Başkanı İrfan Yurttaş ve Kulüp Başkanı Ekrem Konaç’ın engelli kızı Nazlıcan Konaç katıldı. Petrolspor’un 5. Eleme Turu rakibinin belirlenmesi için Nazlıcan, kura çekiminin yapıldığı sahneye tekerlekli sandalyesi ile çıktı. Nazlıcan, kura çekiminde Süper Ligin güçlü ekiplerinden ve aynı zamanda 2016–2017 sezonu Türkiye Kupası Şampiyonu olan Atiker Konyaspor ile eşleşti. 

 
İLK MAÇ BATMAN’DA 
Göztepespor ve Denizlispor gibi güçlü takımları eleyerek 5. tura çıkan Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, Atiker Konyaspor ile ilk maçını Batman’da yapacak. Öte yandan Kupanın 5. turunda yer alan 32 takımın müsabakaları çift maç eleme usulüne göre yapılacak. Turda ilk maçlar 28, 29 ve 30 Kasım’da, ikinci maçlar ise 12, 13 ve 14 Aralık tarihinde oynanacak. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete