SPOR

KUPADA RAKİP: HENDEKSPOR

Batman Petrolspor, Türkiye Kupası 1 tur karşılaşmasında Salı günü kendi sahasında Hendekspor'u konuk edecek. Seyircili oynanacak karşılaşma, saat 15.00'de başlayacak.

KUPADA RAKİP: HENDEKSPOR
06-09-2021 21:22
BATMAN
Google News

3. lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Petrolspor, Cumartesi Günü kendi sahasında konuk ettiği Bursa Yıldırımspor ile 1-1 berabere kalarak oynadığı kötü oyunla taraftarların tepkisi çekmişti. Sezon başı yaklaşık iki ay boyunca beraber çalışan futbolcuların sahada birbirinden kopuk oynaması, hayal kırıklığı yaşatmıştı. TPAO tesislerinde çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, kupada tur atlayıp moral depolamak istiyor.

TARAFTARLAR SAHAYA ALINACAK

Bugün Batman Yeni Stadyumda Hendekspor'u konuk edecek olan temsilcimiz Petrolspor’da hedef, tur atlamak. Türkiye Kupası ilk tur karşılaşmasında karşı karşıya gelecek olan Petrolspor-Hendekspor maçı, pandemi kuralları çerçevesinde oynanacak. Saat 15.00'da başlayacak olan karşılaşma, A spor’da canlı yayınlanacak.

"HER HAFTA DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, takımın her geçen hafta daha iyiye gideceğini belirtirken “Sezona yeni teknik heyet ve yeni futbolcular ile lige başladık. İlk haftada oyuncularımız istenilen oyunu sahaya sürmedi. Futbolcu grubumuza güveniyorum. Kaliteli oyuncularda kuruluyuz. İlerleyen haftalarda çok iyi oyun sahaya oynayıp istediğimiz puanları alacağız. Bugün Kupada Hendekspor ile karşılaşacağız. Tek maç eleme usulü ile oynanacak bir karşılaşma. Hendekspor'u eleyip üst tura yükselmek istiyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete