EĞİTİM

KURTARAN, AYAĞININ TOZUYLA ZİYARETLERE BAŞLADI

Hasan Aslan’dan boşalan yere atanan ve önceki gün geldiği Batman’da görev başı yapan yeni Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, ayağının tozuyla ziyaretlerine başladı.

KURTARAN, AYAĞININ TOZUYLA ZİYARETLERE BAŞLADI
03-04-2016 21:07
Google News

Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Kurtaran, Okul Müdürü Necati Tunç ile sohbet etti. Okulun rehber öğretmenlerine yönelik düzenlenen Psikososyal Müdahale Hizmetleri Kapsamında Grupla Psikolojik Danışma konulu seminer hakkında Psikolojik Danışmanlar Birsen Bayar ve İbrahim Halil Kilimci’den bilgi alan Kurtaran, etkinlikten dolayı okul yönetimini tebrik etti.

ADAY ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, ilk toplantısını ise Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden aday öğretmenlerle yaptı. Kurtaran, aday öğretmenlerle yaptığı sohbette “Aday öğretmen yetiştirme süreci sonunda, öğretmenliğe daha hazır bir şekilde göreve başlayacaksınız. Her fırsatta sizlerle bir araya geleceğiz” dedi.

JUDO BÖLGE 2.’Sİ ÖĞRENCİYİ KONUK ETTİ

Okullar Arası Judo Bölge Finalinde 2.’lik elde ederek Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan GAP Ortaokulu Öğrencisi Hayrunnisa Aslan da Okul Müdürü Rıfat Evin ve Beden Eğitimi Öğretmeni Yusuf Çopan ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ı ziyaret etti. Kurtaran, 8 Nisan’da Bilecik’te yapılacak olan Türkiye finalleri için Hayrunnisa’ya başarı dileklerinde bulundu.

MİNİKLERLE FİDAN DİKTİ

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Yağmur Anaokulunda düzenlenen fidan dikme etkinliğine katıldı. Öğrenci ve velilerle birlikte fidan diken Kurtaran’a Müdür Yardımcısı Mehmet Şirin Temiz de eşlik etti. (Umut Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?