GÜNDEM

KURUMLAR EK TEDBİRLERİ GÖRÜŞTÜ

İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda koronavirüs salgınına karşı ilimizde yürütülen çalışmalar ile ilave alınacak tedbirlerin görüşüldüğü İl Pandemi Koordinasyon Kurulu Toplantısı ile İl Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında yapıldı.

KURUMLAR EK TEDBİRLERİ GÖRÜŞTÜ
19-10-2020 16:46
Google News


TOPLANTI, KURUM VE KURULUŞ TEMSİLCİLERİNİN KATILIMIYLA YAPILDI
Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Batman Üniversitesi Rektörü Yardımcısı Prof. Dr. Engin Tilkat, Vali Yardımcısı Ramazan Fani, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Jandarma Komutan Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Belediye Bakan Yardımcısı Ali Osman Bilgili, İl Sağlık Müdür Dr. Hakan Pamukçu, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran,  Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Gün, Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Şafi Özperk, AFAD Müdür Vekili, hastane başhekimleri, ilgili sağlık birim başkanları ile doktorlar katıldı.

EK TEDBİRLER GÖRÜŞÜLDÜ
Vali Şahin’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, salgınla etkin bir mücadelenin verildiği İlimizde alınan tedbirler ve devam eden denetimlere ek olarak yürütülecek çalışmalar görüşüldü. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete