EĞİTİM

KURUMLARLA EĞİTİM TOPLANTISI…

2017–2018 eğitim öğretim yılı 2. dönem başı değerlendirme toplantısı, Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.

KURUMLARLA EĞİTİM TOPLANTISI…
02-02-2018 18:03
Google News

TP Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapılan toplantıya, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı, Milli Eğitim Müdürü, kurum yöneticileri, ilçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri, muhtarların dernek başkanları,  okul aile birliği başkanları ile okul servisçileri katıldı. Toplantıda, okulların içerisinde ve çevresinde alınması gereken güvenlik tedbirleri, okulların temizliği, uyuşturucu ile mücadele, okul çevrelerindeki internet kafeleri, okul servislerinde uyulması gereken kurallar görüşüldü. 
“BATMAN’DA UYUŞTURUCUYU BİTİRMEYE KARARLIYIZ” 
Vali Deniz, uyuşturucu sorununa dikkat çekerek “Gençlerimiz ve çocuklarımız bizim geleceğimiz. Hepimizin görevi onlara en güvenli ortamlar sunmaktır. Çocuklarımızın yanlış kişilerce yönlendirilmesine müsaade etmeyeceğiz. Uyuşturucu ile mücadelede ciddi mesafeler aldık. Batman’da uyuşturucuyu bitirmede kararlıyız” dedi.  
“OKULLARIN TEMİZLİĞİ, EĞİTİM-ÖĞRETİM KADAR ÖNEMLİDİR” 
Okulların temizliğine ve okul çevrelerinde satılan gıdalara dikkat edilmesini isteyen Vali Deniz, okul kantinlerinde ve çevrelerinde sağlık koşullarına uymayan ürün satışlarına müsaade edilmemesi, okul çevrelerinde alkol ve benzeri ürünlerin satışı, okul kantinleri, servis araçları ile okul yemekhanelerinin denetlemesi konusunda talimat verdi.
 “ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRENCİLERLE İLETİŞİMİ GÜÇLÜ OLMALI”
Okullarda huzurlu bir ortamın sağlanması için öğretmenlere önemli görevler düştüğünü vurgulayan Vali Deniz, okullarda rehberlik faaliyetlerin aksatılmadan devam edilmesi, bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak şekilde hazırlanması için gerekli çalışmaların yürütülmesini istedi. Okul çevrelerindeki metruk binalarının birçoğunun yıkıldığını ve internet kafelerin sıklıkla denetlendiğini ifade eden Vali Deniz, çocuklarımızın gelişimine ve eğitimine zarar veren her türlü faaliyetlere karşı mücadele edildiğini vurguladı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete