GÜNDEM

KUTLU DOĞUM PROGRAMI, BUGÜN NEWROZ ALANI’NDA

HDP ve DBP Batman İl Teşkilatları ile Din Adamları Derneği (DADER), bugün saat 13.00’de Newroz Alanı’nda Kutlu Doğum Haftası nedeniyle program düzenleyecek.

KUTLU DOĞUM PROGRAMI, BUGÜN NEWROZ ALANI’NDA
15-04-2016 20:11
Google News

DADER, HALKI PROGRAMA DAVET ETTİ

Kutlu Doğum Programına ilişkin açıklama yapan Din Adamları Derneği (DADER) Batman Şube Başkanı M. Şirin Gönç, Kutlu Doğum Programını her yıl geleneksel olarak düzenlediklerini hatırlattı. Kutlu Doğum Haftasının, barış ve kardeşliğe vesile olması temennilerinde bulunan Başkan Gönç “Peygamberimiz bundan 1400 sene evvel Mekke’de dünyaya gelmiş ve İslam Âlemine rahmet kapılarını açmıştır. Peygamberliği dönemi boyunca insanlığa hep güzel ahlak ve iyi davranışlarla örneklik teşkil eden bir lider olarak insanların yolunu aydınlatmıştır. Demokratik İslam Kongresinin bileşeni Da-Der olarak, Mekke’de dünyaya gelen ve Medine’de vefat eden Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğum yıldönümü nedeniyle geleneksel mevlit programı düzenleyeceğiz. Gerçekleştireceğimiz programın huzur ve barışa vesile olmasını diliyoruz” dedi.

OTOBÜSLER CÜRETSİZ TAŞIYACAK

HDP Siirt Milletvekili Prof. Kadri Yıldırım, Aktivist Hatice Seviptekin, Müfessir ve Müderris Mele Müheddin Demirtaş’ın konuşmacı olarak katılacağı programda Batman Milletvekillerinin de yer alacağı bildirildi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete