GÜNDEM

Kuyumcu kayıplara karıştı

Batman Meydan Mahallesi Çankaya Kuyumcular Çarşısında bulunan Ulutaş Gold Kuyumcu Dükkânı Sahibi Veysi Ulutaş'ın yüklü miktarda aldığı döviz ve altınla ortalıktan kaybolması üzerine mağdur olan vatandaşlar dükkana akın etti.

Kuyumcu kayıplara karıştı
07-11-2022 16:44
07-11-2022 16:45
BATMAN
Google News

MAĞDUR VATANDAŞLAR CAMLARI TAŞLADI

Batman'da yıllardır kuyumculuk şahsın iş yerinin çevresinde Batman Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler güvenlik önlemi aldı. Yaklaşık 30 yıldır kuyumculuk ve müteahhitlik yapan iş insanı Veysi Ulutaş, Dubai'de altın külçe ihracatını yaparak Batman'da altın işleme atölyesinde işliyordu. Hafta sonu iş yerini kapatan Veysi Ulutaş kayıplara karışınca alacaklılar da iş yerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

“MAĞDURUZ”

Mağdur vatandaşlardan Salim Çiçek “5 tane 25 gram bilezik verdik bir ay önce. Daha önce de ondaydı almıştık tekrar bilezikler karımın bileğine sığmadığı için verdik genişletsin diye. Akrabalardan falan duyduk. Onlarında altınları vardı. Böyle bir durum var dediler. İnanamadım bu insanın bunu yapacağına. Geldik baktık doğruymuş iflas ettiği. Geldik dükkanı da kapalı. Yetkililerden bir ricada bulunuyoruz. Zararımızı karşılasınlar. Mağduruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Çiğdem
Çiğdem 2 yıl önce
Oldu siz yapın devlet zararinizi karşıladım vermeseydin arkadaş kuyumcuya , devletin bankaları varken .
Emrullah ULUTAŞ
Emrullah ULUTAŞ 2 yıl önce
İnsanları karalamak yılların emeğini güvenini hiçe saymak gerçekleri araştırmak olmalı göreviniz. Hüküm verip cezayı kesmiş gibi haber yapmışsınız bugün ULUTAŞ ailesi bir basın açıklaması yaptı bu manupülasyon ve baskılar neticesinde can güvenliği ve istenmeyen her hangi bir olumsuz durumun meydana gelmemesi için kısa süreliğine işyerleri kapatıldı inşaallah en kısa zamanda herkes hakkına kavuşacak ve mal görmüş mağribi gibi saldırıya geçip bu kar