GÜNDEM

KUYUMCULAR BİLGİLENDİRİLDİ

KUYUMCULAR BİLGİLENDİRİLDİ

KUYUMCULAR BİLGİLENDİRİLDİ
13-10-2014 21:12
Google News

Geçtiğimiz hafta yaşanan olaylar esnasında maskeli kişiler tarafından soyulan iki kuyumcunun ardından kentteki tüm kuyumculara tedbir almaları hususunda bildiri dağıtıldı.

Batman Kuyumcu Esnafı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı, 7 Ekim günü çıkan olaylar esnasında maskeli kişiler tarafından soyulan iki kuyumcunun ardından kentteki tüm kuyumculara tedbir almaları hususunda bildiri dağıttı.

Kuyumcular Derneği Başkanı Şehmus Kaplan adına dağıtılan bildiride, 7 Ekim akşam saat 21.00 sıralarında maskeli bazı şahısların Gülistan Caddesi ve Turgut Özal Bulvarında bulunan iki kuyumcuya girerek çok sayıda altın çaldığı belirtildi.

Bu olayların bir daha yaşanmaması için kuyumcuların dikkat etmesi gerektiği vurgulanan bildiride, “Bu son yaşanan olaylarda iki kuyumcu esnafımız dükkânına hırsız girilmesi ve darp edilmesinden sonra bütün pasajlarımızda tedbir alınması rica olunur. Pasajlarımızın giriş ve çıkışına otomatik kepenk takılsın ve esnafa ile emniyete sinyal verecek şekilde pasajlara alarm takılsın. Bundan sonra vitrini toplarken vitrinde altın bırakmayın ve her pasajın bekçileri akşamları daha çok dikkatli ve tedbirli olsunlar.” 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?