GÜNDEM

LABELLA’DA YAZ İNDİRİMİ…

Pınarbaşı Mahallesi Worldmar yanı Nişantaşı Plazanın 5. Katında bulunan Labella Estetik ve Güzellik Merkezi, yaz mevsimine özel dev indirimler başlattı.

LABELLA’DA YAZ İNDİRİMİ…
01-08-2017 19:05
Google News

Yüz temizleme, leke giderme, akne ve sivilceyle mücadele, kaş işleme ve lazer epilasyon işlemleri ile takdir kazanan Labella, başlattığı indirim ve kampanyalarla da yüzleri güldürdü. Müşteri kapasitesini her geçen gün arttıran ve yeniliklere kapılarını açık tutan Labella, sektörün en iddialı ismi olmaya devam ediyor.

KAMPANYADAN FAYDALANMAK İSTEYENLER LABELLA’YA

Yaz sezonu indirimlerinden faydalanmak isteyenleri Labella’ya davet eden Genç ve Başarılı İşletmeci Bilal İnal “Microblading (kaş işleme) yöntemi ile yaptığımız kaşlara artan ilgi, lazer epilasyona gelen müşterilerimizin sayısındaki artış, cilt bakımı işlemlerimizdeki memnuniyete dayanarak indirim ve kampanyalar başlattık. Yaz sezonuna özel lazer epilasyonda, cilt bakım işlemlerinde kaş konturu işlemlerinde sürpriz kampanyalarımız var. Kadın-Erkek hiç fark etmez, bakımına düşkün herkesi Labella’ya bekliyoruz” dedi. Labella’ya 0541 426 13 69 numaralı hattan da ulaşılabileceği belirtildi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?