GÜNDEM

LABELLA’DAN ÖĞRETMENLERE 24 KASIM JESTİ

Pınarbaşı Mahallesi Wordmar Yanı Nişantaşı Plaza’nın 5. Katında 18 No’lu Büroda hizmet veren Labella Estetik ve Güzellik Merkezi, yaklaşan Öğretmenler Günü nedeniyle kolları sıvadı.

LABELLA’DAN ÖĞRETMENLERE 24 KASIM JESTİ
09-11-2016 14:41
Google News

LABELLA, TAKDİR TOPLUYOR

Sekt ördeki başarısı ile adından sıkça bahsettiren Labella Estetik ve Güzellik Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde şanslı 3 öğretmene ücretsiz cilt bakım hizmeti verecek. Lazer epilasyon, kaş şekillendirme, manikür ve pedikür, cilt bakımı, kırışıklık giderme, leke ve akne lekesi giderme, ameliyat izlerini silme, kalıcı makyaj ve iğneli epilasyon işlemleri ile kadın

ve erkek konuklarını ağırlayan Labella, sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da takdir topluyor.

ÇEKİLİŞ, BASIN MENSUPLARININ ÖNÜNDE YAPILACAK

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde 3 öğretmene ücretsiz cilt bakım hizmeti verecek olan Labella, şanslılarını çekiliş yolu ile belirleyecek. Cilt bakımı çekilişi için müracaatlar, Nişantaşı Plaza’nın 5. Katında bulunan Labella Güzellik Merkezi’nde alınacak. Çekilişe katılmak isteyen kadın ve erkek öğretmenler, 24 Kasım’a kadar Labella’ya ismini yazdıracak. 24 Kasım’da basın mensupları önünde yapılacak olan çekilişte, ücretsiz cilt bakım hizmetinin Şanslıları belirlenecek.

ERKEK ÖĞRETMENLER DE ÇEKİLİŞE KATILABİLECEK

Labella Estetik ve Güzellik Merkezi Sorumlusu Bilal İnal, öğretmenlere çağrıda bulunarak “Labella olarak sosyal sorumluluk çalışmaları ile özel gün ve haftalarda konuklarımıza ücretsiz cilt bakım hizmeti vereceğiz. 24 Kasım Öğretmenler Günü için çekilişimiz başladı.

Çekilişe katılmak isteyenler Labella’ya gelerek ismini yazdırabilirler” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?