GÜNDEM

LABELLA, KAŞ KONTURUNDA İDDİALI

Batmanlı Hanımlar, son zamanların yeni trendi olan kaş konturu ile Labella Güzellik ve Estetik Merkezinde tanıştı.

LABELLA, KAŞ KONTURUNDA İDDİALI
18-05-2017 20:40
Google News

Pınarbaşı Mahallesi Worldmar yanı Nişantaşı Plazanın 5. Katında bulunan Labella Estetik ve Güzellik Merkezi, kaş konturunda iddialı. Labella Yöneticisi Bilal İnal, microblading (kaş işleme) yöntemi ile yaptıkları kaş konturu işlemine ilginin her geçen gün arttığını söyledi.

DOĞAL GÖRÜNTÜ ELDE EDİLİYOR

Kaş konturu işleminde, teknolojinin son ürünü cihaz ve kaliteli kaş boyası ile 3D yönteminin uygulanarak doğal ve estetik bir görüntünün elde edildiğini belirten Labella Estetik ve Güzellik Merkezi Yöneticisi Bilal İnal “Kaş konturu işlemimizi geçen ay itibari ile başlattık. Hemen hemen her gün 4-5 müşterimize kaş konturu uyguluyoruz. Profesyonel cihaz ve malzemelerle yaptığımız kaş konturu işlemlerinde doğal ve estetik bir görüntü elde ediyoruz. Kşı hiç olmayan, dökülmüş olan ya da seyrek olan hanımlar, kaş konturu işlemi ile bu sıkıntıda kurtuluyor. Hijyen bir ortamda yaptığımız işlemlerde memnuniyetin üst seviyede olması, bizi sevindiriyor. Ağrıyı azaltacak yöntemle, 1 ya da 2 seansta kaş konturu işlemini tamamlıyoruz. Yaptığımız kaş, en az 2 sene süreyle kullanılabiliyor.

ŞOK İNDİRİM!

Kaş konturu işleminde yaz sezonuna özel indirim başlattıklarını ifade eden İnal “Yaz mevsiminde, tatile çıkacak, denize girecek ve makyaj yapmakla ilgilenmek istemeyen hanımlar için yaz indirimi başlattık. Kaş konturunda iddialıyız. Bilgi almak ya da işlem yaptırmak isteyenleri Labella’ya bekliyoruz” dedi. Labella’ya, 0541 426 13 69 numaralı hattan ulaşılabileceği belirtildi. (Yusuf Kavak)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?