GÜNDEM

LABELLA, YENİLİKLER SUNMAYA DEVAM EDİYOR

Pınarbaşı Mahallesi Worldmar yanı Nişantaşı Plazanın 5. Katında bulunan Labella Estetik ve Güzellik Merkezi, Batmanlıları yeniliklerle buluşturmaya devam ediyor. Güzellik ve bakım sektörünün markalaşan ismi Labella, kaş konturu ile hizmet çıtasını yükseltmeyi hedefliyor.

LABELLA, YENİLİKLER SUNMAYA DEVAM EDİYOR
24-03-2017 18:26
Google News

MİCROBLADİNG KIL TEKNİĞİ İLE KAŞ YAPILIYOR

Labella’da seyrek kaşlara uygulanan microblading kıl tekniği ile kaşlar şekillendiriliyor ve doğal bir görüntü kazanıyor. İşlemin profesyonel bir ekip tarafından titizlikle yapıldığını söyleyen Labella yöneticisi Bilal İnal “Lazer epilasyon, kaş şekillendirme, manikür ve pedikür, cilt bakımı, kırışıklık giderme, leke ve akne lekesi giderme, ameliyat izlerini silme, kalıcı makyaj ve iğneli epilasyon işlemleri ile hizmet vermeyi sürdürürken, gelen talepler üzerine microblading kıl tekniği ile kaş yapımını da başlattık. Şimdiden büyük bir ilgi ile karşı karşıyayız. işinin ehli, profesyonel bir ekiple çalışıyoruz” dedi.

BÜTÜN İŞLEMLER PROFESYONELCE YAPILIYOR

Merkezdeki bütün cihazların, çok fonksiyonlu olup bütün işlemleri profesyonelce gerçekleştiren türden olduğunu belirten İnal “Lazer epilasyonda Alexandrite Cihazını kullanarak tüyleri yüzde 90’a kadar azaltıyoruz. İğneli epilasyon ile tüylere veda etmenizi sağlıyoruz. Cilt bakımında 9 fonksiyonlu cihazımız, hizmetinizde.  Kızıl ışın tedavisi, ışık ve buhar tedavileri ile bütün isteklerinize cevap veriyoruz. Dermadart cihazımız ise cilt bakım işleminde kusursuz bir hizmet sunmaktadır” dedi. Labella’ya 0541 426 13 69 numaralı hattan ulaşılarak bilgi alınabileceği belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete