GÜNDEM

LARİSSA 1 YAŞINDA

Dünya standartlarında cihazları ve profesyonel kadrosuyla bir yıl önce Batman’da hizmet vermeye başlayan Larissa Güzellik Merkezi, 1. yaş gününü şenlik tadında kutladı.

LARİSSA 1 YAŞINDA
24-05-2016 21:13
Google News

Batman Lazer Epilasyon sektöründe iddialı isim Larissa!

ÇOCUKLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Diyarbakır Caddesi Emniyet Müdürlüğü karşısında Safir Plaza 2. katta hizmet veren Larissa Güzellik Merkezi, 1. yaş günü etkinlikleri kapsamında çocuklar için düzenlenen yüz boyama ve resim yapma çalışmaları yoğun ilgi gördü. Alanında uzman animasyon ekibinin yaptığı yüz boyama için çocukların yoğun ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.  

KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

Kutlamalar kapsamında Safir Plaza’nın önünden Gülistan Caddesine kadar kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Kortej yürüyüşünde palyaço ve tahta bacaklı animasyoncuların yaptığı gösteriler alkış topladı. Yürüyüşün ardından Larissa Güzellik Merkezinde 1. yaş günü pastası kesildi.

“BAŞARILARLA DOLU BİR YILI GERİDE BIRAKTIK”

1. yıldönümü ile ilgili açıklama yapan Larissa Güzellik Merkezi Genel Müdürü Mehmet Yıldırım “1 yıl boyunca dünya devi cihazlarımız ve profesyonel kadromuz ile Batman’da önemli hizmet ve başarılara imza attık. Başarılarla dolu bir yılı geride bıraktık. Çok kısa bir sürede sektörün öncü ismi olduk. Bunun sorumluluğunu taşıyoruz. Bu yüzden bundan sonraki süreçte Batman halkına daha da profesyonel zeminde hizmet vermek için yeni projeler hazırladık” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete