GÜNDEM

LAVİ, ALMANYA ANUGA FUARINDA

Batman’da oluşturduğu meyve bahçelerinde elde ettiği meyveleri nektar ve meyve sularına dönüştüren ve dünya çapında gün geçtikçe tanınan Batman Markası Lavi, dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarlarından biri olan Anuga Gıda ve İçecek Fuarı’ndaki yerini aldı.

LAVİ, ALMANYA ANUGA FUARINDA
12-10-2021 17:23
12-10-2021 17:26
Google News

FUARA 100’DEN FAZLA ÜLKE KATLIYOR

Fernas, her yıl Almanya’nın Köln Kenti’nde 100’den fazla ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarı Anuga Gıda ve İçecek Fuarı’na, Lavi Markası ile katılarak hem ürünlerini hem Batman’ı uluslararası platformlarda tanıtacak.

BATMAN’DA ÜRETİLEN MEYVE SULARI, ALMANYA’DA SERGİLENİYOR

Anuga 2021 Fuarında, Batman’da ürettikleri yüzde 100 meyve suları, nektarlar, meyveli içecekler, aromalı içecekler, Lavi+ ve limonata ürünlerini sergilediklerini belirten Fernas Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sabit Ceylan “Özellikle yüzde 100 ürünlerimiz başta olmak üzere neredeyse tüm ürünlerimiz son derece ilgi gördü. Bahçeden sofraya kadar her aşamasında doğallığı birinci öncelik yaptığımız ürünlerin, dünyanın birçok ülkesinde Pazar bulması ve beğenilerek tüketilmesi son derece gurur vericidir. Fernas Şirketler Grubu’nun bize verdiği güçle gün geçtikçe büyümeye devam ediyor, Batman’da ürettiğimiz ürünleri dünyanın en uzak noktalarına kadar ulaştırıyoruz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete