GÜNDEM

LEOPAR, YENİ YÜZÜYLE HİZMETTE

Leopar Ayakkabı Mağazası, Turgut Özal Bulvarı Özel Batman Hastanesi karşısındaki ikinci şubesiyle Batmanlılara hizmet vermeye devam ediyor.

LEOPAR, YENİ YÜZÜYLE HİZMETTE
11-11-2015 18:02
Google News

Yeni yerine taşınan Leopar Ayakkabı Mağazası, uygun indirim ve kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Leopar Mağazasının 15 yıldır faaliyet gösterdiğini belirten İşletme Sahibi Aydın Tunçyüzlü “Yıllardır bu sektörde hizmet vermekteyim. İlk şubemizi 15 sene önce Diyarbakır Caddesi Akbank karşısında açtık. Batman halkı bu markayı sevdi. 15 yıldır biz de kalitemizden ödün vermeden hizmet veriyoruz. Müşteri kapasitemizi her geçen gün artırıyoruz. 2. şubemizi de Diyarbakır Caddesi Umut Apartmanı altında açtık. Yeni mağazamızda ürünlerimizi genişlettik. Mağazamızda erkek spor ve klasik tarzda ayakkabılar bulmak mümkündür. Fiyatlarımız her kesime uygun ve ayakkabılarımız garantilidir” dedi.

“KIŞA HAZIRIZ”

Kış mevsimine özel ürünler getirdiklerini açıklayan Tunçyüzlü “Ayakkabılarımız kaliteden ödün vermeden üretilmiş, modern ve rahat türdendir. Her çeşit ve modelde ürünlerimiz mevcuttur. Kış mevsimine özel ayakkabılarımız mevcuttur. Tüm ayakkabılarımızda indirim uygulamaktadır. Müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete