GÜNDEM

LEYDİ GÜZELLİK MERKEZİ’NDEN BATMAN’DA BİR İLK

Batman’da faaliyet gösteren Leydi Güzellik ve Epilasyon Merkezi, dövme silme işlemi ile Batman’da bir ilki gerçekleştirdi.

LEYDİ GÜZELLİK MERKEZİ’NDEN BATMAN’DA BİR İLK
06-09-2016 22:07
Google News

Daha önceleri vücudunun herhangi bir yerine dövme yaptıran ancak zamanla vücudundaki dövme izlerinden rahatsızlık duyup sildirmek isteyenler, çareyi Leydi Güzellik Merkezi’nde buldu. Leydi Güzellik ve Epilasyon Merkezi, son sistem cihazlarla dövmelerinden kurtulmak isteyenlere hizmet vermeye başladı. Bahçelievler Mahallesi 1636 sokakta bulunan merkez, güzellik ve bakım işlemleri ile epilasyonun yanı sıra da dövme silme tedavisinden de olumlu sonuçlar alıyor.

“DÖVMELERDE SAHTE BOYALAR KULLANILIYOR”

Leydi Güzellik Merkezi’nde lazer epilasyon, iğneli epilasyon, kimyasal peling, kalıcı makyaj, cilt bakımı, leke, tedavisi, meyve asidi, ağda, kuaför, HD focus (gençleştirici) ve en önemlisi dövme silme işlemlerinin yapıldığını söyleyen İşyeri Sahibi Cemal Bozkurt “Dövme silme işlemi için gelenlerin yaptırdığı dövmelerde sahte boyaların kullanıldığını tespit ediyoruz. Bu boyalar kanserojen madde içerdiği için insans ağlığına zarar veriyor. Sahte boyalar nedeniyle silme işlemi zaman alabiliyor ancak kesin sonuç alıyoruz. Dövmelerinden kurtulmak isteyenler merkezimizi ziyaret edebilirler” dedi. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?