EĞİTİM

LEYDİ GÜZELLİK SALONUNDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Mardin’in Nusaybin İlçesinde yaşanan çatışmalar nedeniyle ilçeyi terk etmek zorunda kalan işadamı ve eşi tarafından açılan güzellik salonu yatalak ve hastalara yönelik anlamlı bir uygulama başlattı.

LEYDİ GÜZELLİK SALONUNDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
21-07-2016 20:42
Google News

Yaklaşık 3 ay önce Cemal Bozkurt ve eşi Türkan Bozkurt tarafından Bahçelievler Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde açılan Leydi Güzellik Salonu kısa sürede adından sıkça bahsettirmeye başladı. Güzellik salonu son olarak başlattığı uygulama ile yaşlı ve bakıma muhtaçlara ücretsiz hizmet vermeye başladı. Yaşlı ve bakıma muhtaç kişileri evlerinden alınıp gerekli bakımlarını yaptıktan sonra evlerine bırakan güzellik salonu yetkilileri bu uygulamayı başlattıklarından dolayı olumlu tepkiler aldıklarını kaydetti. Yaptıkları işle kentte marka haline gelmek istediklerini belirten Cemal Bozkurt, 32 yıldır eşi ile Nusaybin'de güzellik merkezi işlettiğini de ifade ederek işinde başarılı olduğunu vurguladı.

“YAŞLI VE EVDE BAKIMA MUHTAÇLARA ÜCRETSİZ HİZMET”

Yaşlı ve evde bakıma muhtaç kişilere yönelik önemli bir hizmet verdiklerini ifade eden Bozkurt, “böyle bir uygulamayı ilk biz yaptık. Bunu yapmaktan da mutluluk duyuyoruz. Ben ve ekibim beraber karar verdik. Bu uygulamanın bizim için önemli olduğuna inanıyoruz. Olumlu sonuçlar alıyoruz. Epilasyon işi titizlik ve uzmanlık isteyen bir iş. Bu nedenle epilasyon yaptırmak isteyen vatandaşlarımız güvendikleri uzmanlara gitsinler. Biz Batman’da yaptığımız iş işe adımızdan bahsettireceğiz. Bu konuda bende eşimde iddialıyız. Şuana kadar hiçbir müşterimizden şikayet almadık. Merkezimiz modern ve son sistem cihazlarla donatılmış durumda.”dedi.

“HİÇBİR YERDEN VE KİMSEDEN DESTEK ALMADAN YAPIYORUZ”

Bozkurt, bu uygulamayı kimseden destek almadan yaptıklarını belirterek, şöyle devam etti:

“Bizim kendi kararımız ve düşüncemiz. Bunun için kimseden destek almadık. Çevremizde bazı insanlar devletten destek aldığımızı söylüyorlar. Ancak bu doğru değil. Kendi imkanlarımızla bunu yapıyoruz. Bu uygulamaya başlamış bulunmaktayız. Bundan dolayı da mutluyuz. İnsanlara yardım etmek onların sıkıntılarını gidermek adına böyle bir çalışma yapıyoruz. Hiçbir beklentimiz yoktur. Bu konu kamuoyu tarafından farklı algılansın istemiyoruz.” (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?