GÜNDEM

LEZZET VE HİZMETTE MARKA: KRİSTAL PARK

TPAO Yerleşkesi’nde bulunan Kristal Park Tesisleri, lezzetli yemek ve kaliteli hizmet anlayışı ile Batman’ın en fazla tercih edilen mekânı olmaya devam ediyor.

LEZZET VE HİZMETTE MARKA: KRİSTAL PARK
23-05-2019 18:08
Google News

 

AÇIK VEKAPALI ALANDA 2 BİN KİŞİ AĞIRLANABİLİYOR

Kalite, hijyen, lezzet ve uygun fiyat garantisi ile hizmet çıtasını daima yüksekte tutan Kristal Park, Ramazan Ayı’nda da Batman’ın en fazla tercih edilen mekanı oldu. Şık ve modern kapalı alanı, konfor sunan açık alanı ve yemyeşil bahçe bölümüyle günde 2 Bin kişiyi ağırlayabilen Kristal Park’ta, her güne özel lezzetli iftarlık menüleri hazırlanıyor. usta aşçılar tarafından hazırlanan ana yemek, çorba, garnitür, iftariyelik, salata ve tatlılar, sıcak-soğuk içeceklerle konuklara ikram ediliyor.

FİYATLAR PİYASA ORTALAMASININ ALTINDA

Kristal Park, piyasa ortalamasının altında fiyatlarla da konuklarının takdirini topluyor. Batman’da 45–50 TL’den başlayan iftar tabaklarının aksine Kristal Park’ta iftar tabağı 35 TL’den sunuluyor. İftar yemekleri, Ramazan’ın uyguna müzikler eşliğinde ikram ediliyor.

HER GÜNE ÖZEL MENÜ

Ramazan Ayı boyunca her güne özel menü çıkaran Kristal Park, müşterilerinden tam not almaya devam ediyor. Tecrübeli ekiple müşterilere kendilerini özel hissettiren mekânda, çocuklar için oyun alanı, aileler için yürüyüş alanı da bulunuyor. İftardan sonra da cafe olarak hizmet veren mekanda, dondurma, soğuk-sıcak içecekler ve fastfood yiyecekler, beğeni topluyor. Kristal Park’ta rezervasyon yaptırmak isteyenlerin 0488 217 70 39- 0532 057 99 72 numaralı hattı arayabilecekleri belirtiliyor. (Umut Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete