ESNAF HABERLERİ

Lezzetin adresi; Çağdaş Kavurma

Batman’ın 40 yıllık marka ismi Çağdaş Kavurma, Wordmar yanında müşterilerini ağırlamaya devam ederken, güler yüzlü personelleri de müşteri memnuniyetini üst seviyeye çıkarıyor.

Lezzetin adresi; Çağdaş Kavurma
30-08-2022 14:27
30-08-2022 14:28
Google News

15 ÇEŞİT YEMEK

15 çeşit yemekle müşterilerini ağırlayan Çağdaş Kavurma, fiyatlarıyla da memnuniyet topluyor. İşletme Sahibi Mehmet Met “Yıllardır bu sektörde hizmet veriyorum. İşimizi severek yapıyoruz. Önceliğimiz müşterinin mutluluğu. Müşteriyi buradan mutlu bir şekilde uğurlamak için tüm ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Kendi aileme ve çocuklarıma yemek yedirebildiğim bir mekân yaptım. Benim eşim, çocuklarım burada gönül rahatlığı ile yemek yiyebiliyor mu, ona bakarım. Yiyemediğimiz bir şeyi müşterilerimize vermiyoruz.  Mekânımızda sulu yemek çeşitleri ve et döner bulunmaktadır. Yemeklerimizi 45 yıllık Nuri Erdem Usta’nın ellerinden çıkıyor” dedi.

SABAHLARI KAVURMALI ÇORBA

Haftanın 7 günü sabah 6’dan gece 11’e kadar açık olan mekânda, lezzetli kavurmalı çorba pişiriliyor.  Çağdaş Kavurma’nın lezzetli yemeklerini 0488 212 00 88 numaralı hattan arayarak ev ve iş yerlerinize isteyebilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?