LG katlanabilir telefonu ile Galaxy X’e rakip olacak!

Akıllı telefon üreticilerinin 2019 yılında çalışmalarını katlanabilir telefonlar üzerinde yoğunlaştıracağı uzun süredir konuşuluyor. Samsung’un katlanabilir telefonu Galaxy X hakkında son detayları geçtiğimiz günlerde paylaşmıştık.

LG katlanabilir telefonu ile Galaxy X’e rakip olacak!
05-07-2018 13:47
Google News

Huawei ve Motorola’nın da benzer çalışmalar yürüttüğü biliniyor. Samsung’un ardından katlanabilir akıllı telefonunu tanıtması beklenilen ikinci firma olan LG ise bu alanda aldığı patentlere bir yenisini daha ekledi.

LG katlanabilir telefonu için çalışmalara devam ediyor!

Sızdırılan son raporlarda Samsung’un, Galaxy X’in dikey olarak katlanabilmesi için çalışmalar yürüttüğü ortaya çıkmıştı. Bu başarılı olur mu bilmiyoruz, ancak LG’nin patentinde ise yatay şekilde ikiye katlanan bir akıllı telefon görülüyor.

"LG

Ekranın belirli açılarda katlanmasını sağlanmak için yeni bir menteşe sistemi geliştiren LG’nin, böylece ekranın zarar görmesini engellediği belirtiyor. Ayrıca, ekranın kendi kendine açılmasını önlemek için çerçevelerde mıktanıs yer alacak.

""

Ürün açıldığında ekran açılırken, katlandığında ise ekran doğrudan kapanacak. Yapıyı merak edenler için LG’nin hem alt hem üst kısımda yer alacak şekilde iki anten, iki hoparlör ve iki mikrofon yerleştirmeyi planladığını belirtmek isteriz.

"LG

LG’den katlanabilir telefon çalışmaları ile ilgili bir açıklama gelmedi. Ancak, şirketin ilk olarak Galaxy X’in alacağı tepkileri görmek istediği belirtiliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete